❤Mala sportska škola❤
📆 Od ponedjeljka do petka 09:00 – 12:00h, od 17.6. do 16.8.
🤾‍♀️Program je osmišljen za djecu od 4 do 10 godina. Program će biti ispunjen sportskim treningom, sportskim animacijama (sportsko – zabavnim igrama), čitanjem priča, crtanjem, igranjem društvenih igara te boravkom u prirodi. Tu će među ostalim, biti i laser x puške, nerfovi, streličarstvo, lego i sl. Ne smijemo zaboraviti ni dobre stare klasične sportove poput odbojke, košarke, nogometa, rukometa i brojnih drugih.
👨‍👩‍👧‍👦Ovaj program osmišljen je po mjeri djece i roditelja. Djeca ljeti imaju radikalno smanjen sadržaj aktivnosti što ih često vodi u dosadu i prepuštenost igricama, posebno po ljetnim sparinama. Ovdje će imati priliku provesti kvalitetno vrijeme u klimatiziranom prostoru te u prirodi. Roditelji će se pak moći posvetiti nekim aktivnostima koje su uz dječju pratnju otežane (kuhanje, obavljanje spize, kakav poslovni sastanak ili pak ležanje na livadi i gledanje u nebo).
💸Ovdje se ne radi o sportskom kampu već sportskom boravku. Cijena je 300kn tjedno. U cijenu su uključeni i sokovi/voda za polaznike te zdrave grickalice.
📈Program će, osim na inflaciju dosade, pozitivno utjecati na:
držanje
deformitete kralježnice
prevenciju viška kilograma
socijalizaciju
razvoj mašte i kreativnosti
likovno izražavanje
usmeno izražavanje
razvoj navika zdravog života
💁‍♀️Dijete će provesti vrijeme u stimulativnoj okolini uz educirano osoblje.
📝Broj mjesta je ograničen te neće biti moguće sudjelovati bez prethodne prijave. Rezervirajte mjesto svom djetetu na vrijeme, čekamo vas! ❤
☎️KONTAKTI:
Sportska škola i sportski programi 0992922220 (Nikola)
Sportski rođendani 0915152072 (Vanja)
#SviSmoPobjednici