• Nikola Barbarić – viši kondicijski trener, sportski menadžer te predsjednik i osnivač sportske akademije Sparta Split. Ponosni tata sina Mihaela,sina Lea…Postao poznat kad je počeo trenirati djecu s autizmom.

• Vanja Barbarić – profesorica hrvatskog i talijanskog jezika i književnosti. Sportski direktor Sparte te organizator sportskih rođendana. Mama Mihaela i Lea te supruga našeg predsjednika. Nije joj lako 🙂

Postala poznata dok je bila u rađaonici pa dogovorila dva rođendana u isto vrijeme, pa je bilo panika al odradilo se vrhunski 🙂

• Luka Androja – profesor kineziologije, sportaš, čovjek. A prije svega legendarni trener koji u Sparti ima najviše odrađenih treninga. Koliko god djece trenira svima zna ime, i prezime. Postao poznat nakon što je skupio djecu iz Sparte i držao im par mjeseci treninge hokeja te ih odveo u Zagreb i pobijedio s njima hokejsku velesilu.

• Damir Bavčević – profesor kineziologije i student doktorskog studija. Metodičar, virtuoz, pjevać, znanstvenik, i radnik i legenda. Prva trenerska ekipa Sparte još od početka. Najdraže mu je provodit testiranja, analizirat rezultate i napredak te vodit evidenciju u sportskim kartonima. Postao je poznat kad je pokazivao djeci vježbu iz samoobrane pa sam sebi ozljedio rame. Na kraju se uspostavilo da nije onako kako izgleda nego je to stara boljka iz rukometnih dana.

• Zorica Barth – dobri duh naše rođendaonice Sparta, također i naša odlična trenerica. Zna najveći broj zabavnih igara u klubu i odlično procijenuje kako pronać tanku nit srca po kojoj se treba popet tako da je djeca slijede i rade sve što treba pravovremeno. Pomalo euforični idu s rođendana i treninga kući. Postala poznata kad je preko ljeta išla kući na odmor 2 mjeseca. Tad smo shvatili koliko toga Zoka pokriva.

• Marinela Bekavac – studentica kineziologije, naša trenerica i animatorica, perfekcionist, susjeda. Voli sve sportove, a najviše jiu jitsu. Uvijek je za sve klupske akcije spremna. Prava Spartanka. Postala popularna kad je klub ima poplavu, umjesto vatrogasa stigla Nela i uzela lopatu u ruke.

• Josipa Jerčić – profesorica kineziologije, i studentica forenzike. Drži nekoliko sportskih grupa, i možete je uvijek vidit na sportskim rođendanima u Sparti. Odavno tako temeljitu trenericu nismo imali. Josipi ništa nije teško učinit za klub. Putuje iz Muća, a nikad nije zakasnila. Postala je popularna kad je preuzela dio administrativnog posla na sebe. Više ne plivamo s papirima.

• Katarina Kokan- mama jednog našeg malog Spartanca, profesorica likovne kulture. Postala popularna sa svojim predivnim radionicama koje se odvijaju redovito u Sparti.