-Izvrsna ideja! S malo novaca i puno dobre volje pružili ste djeci i roditeljima odličnu stvar. Čestitke !

Damir Sekulić – dekan Kineziološkog fakulteta u Splitu

-Ako itko ima veliku strast prema sportu i prema radu s djecom to je Nikola – sad to go 🙂

Krešimir Macan – PR stručnjak

-Bravo Spartanci, odličan projekt velikih entuzijasta. Postali ste prepoznatljivi, samo tako dalje …

Marijana Čavala – profesorica s Kineziološkog fakulteta u Splitu.

-Svaka čast trenerima na trudu i načinu ophođenja s djecicom. Moj mališan je presretan svaki put kad mu se spomene odlazak na trening. A pošto smo danas proslavili našem dječaku tu i rođendan, moramo dodijeliti još jednu veliku peticu.

Damira Sisgoreo – zadovoljni roditelj

-Veliko hvala Nikolu Barbariću i Sportskoj Akademiji Sparta Split na profesionalnom radu s djecom. Ovo je ono što je nedostajalo Splitu jedna univerzalna sportska škola poslije koje se djeca lakše usmjere u sportove koji im najviše odgovaraju po njihovim psihomotornim sposobnostima…BIG LIKE..samo naprid..!

Tomislav Argentin- wellness trener i zadovoljni roditelj

-Ovo je idealno mjesto za prve sportske korake. Moj sin Mihael obožava dolaziti u Spartance i on bi volio dolaziti svaki dan. Sva čast Nikoli na organizaciji, ali i svim trenerima na profesionalnom radu.

Igor Boraska- predsjednik saveza splitskih sportova, osvajač ljetnih i zimskih olimpijskih medalja te zadovoljni roditelj.

-Kada te dijete od 4 godine svaki dan pita:” Da li je danas trening?” , tada nema ni trena sumnje da je Sparta fantastičan izbor. Izvrstan odabir treninga u kojima djeca kroz igru razvijaju motoriku nužnu za njihov daljnji uspjeh u sportu u budućnosti. Profesionalni i savjesni treneri su apsolutno dodana vrijednost ovoj Akademiji. Vidljiv je i trud i ulaganje u kvalitetu samog prostora i rada, a osmjesi djece nakon treninga Spartina je najbolja reklama. Sve preporuke!

Ana Bučević – motivacijski govornik i zadovoljni roditelj